Колку чинела свадбата на Стеван Анѓелковиќ!? Кога ќе ја чуете сумата, нема да ви биде дорбо... (видео/фото)

2 венчаници, бурми од бело злато, торта, сплав: Колку чинела свадбата на Стеван Анѓелковиќ... нема да во биде добро

Стеван Аншелковиќ за своето венчање и свадбена веселба издвоил 40.000 евра.

Бурмите, двете венчаници, одело за младоженецот, бурмите од бело злато, бендот на Аца Софриниевиќ, сплав за 350 гости... излегло како еднособен стан во Белград.

 "Место на сплавот за кое Стеван ја удостоил прославата чинела 60 евра по лице, што значи дека него само пијалокот и салата го чинела 21.000 евра.

Бендот на Аца Софрониевиќ еден од најскапите и најдобрите бендови. Во зависност од број на членовите кои се на бина, се движи од 6.000 до 15.000 евра. Торта на неколку ката, прстените, тоалеите, фризурата и шминката на Наташа... сето тоа околу 40.000 евра.

Свадбата која траела до доцна во ноќта , на гостите ќе им остане во сеќавање како едена од највеселите и најубавите.

Гости, меѓу кои и најмногу естрадни уметници се редела за микрофонот. Ана Бекута по желба на младенците меѓу првите ја отпеала баладата "Треба времена", а по неа ги отпеала и другите свои хитови.

Милица Тодоровиќ која била кума на нивната свадба била највесела. Открила дека Стеван ќе биде нејзин кум кога ќе се мажи за нејзиниот дечко Милош.

"Стеван е мој најдобар другар. Не гледам кој друг би бил мој кум. Што му недостасува на двојно кумство", рекла Милица.

Но освен естрадните пеачи кои му прередиле добро расположение на свадбата, Стеван дополнително ја разубавел атмосверата кога го земал микрофонот и испеал песна наговата нова сопруга.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари