Се случил вербален дуел меѓу Светлана Цеца Ражнатовиќ и Драган Стојковиќ Босанец во синоќешната епизода на популарното шоу “Ѕвездите на Гранд“.

Тие двајца не се согласиле околу пласманотг на една од натпреварувачките и нејзините идни позиции во ЅГ, со што следеле ниски удари помеѓу овие два члена на жирито.

– Девојката мене ми бише одлична. Особено првата песна, а во втората и немаше богзнае што да се пее – рекол Босанец со што ја подкачил Цеца која ја пее таа песна и Мили како нејзин автор.

– Ти кажа дека тука нема што да се пее – му откачила Ражнатовиќ, но и Мили изреагирал објаснувајќи дека во песната постојат високи тонови кои тешко се пејат.

Босанец во свој стил продолжил да “удара“ но и на другите членови:

– Марија е пејачиште, а Цеца е само популарна пејачка – дофрлил продуцентот на кое Ражнатовиќ збеснала.

– Па кога си така добар продуцент зошто од ќеркати не направи ѕвезда?

– Мојата ќерка немаше соодветен спонзор, таа моментално го завршува факутетот… – објаснувал Драган