Ќе погодите ли која е? Некогаш слатко девојче, денес позната пејачка (ФОТО)

Секогаш е интересно кога ќе видиме како изгледале познатите пејачи како дете и колку се промениле од тогаш до сега.

А за некои би рекле дека премногу се променети и нема да ги препознаете. Една од нив е Индира Радиќ. Таа на својот Инстаграм профил сподели фотографија од своето детство.

Погледнете ја фотографијата ....

Поврзани

Најнови вести

Коментари