Гоца Тржан им возврати на хејтерите:

Ќе добиете бори од љубомора!

Пејачката Гоца Тржан ја нападнаа обожавателките на Инстаграм-профилот обвинувајќи ја дека правела корекции на лицето, но тоа толку многу ја разлути пејачката што одлучи да им се обрати јавно:

Пејачката Гоца Тржан ја нападнаа обожавателките на Инстаграм-профилот обвинувајќи ја дека правела корекции на лицето, но тоа толку многу ја разлути пејачката што одлучи да им се обрати јавно:

Мене секогаш ми е најгенијално тоа што коментарите на темата ботокс, силикони и што ти уште не ги оставаат преубавици на кои им се заклучени профилите. И сите многу се разбираат во тематиката бидејќи никопгаш не направиле корекции!!! Ве сакам, девојки, вас и вашата женска малициозност, но не заборавајте едно „ќе добиете бори од љубомората, а таквите бори се најлоши". Мал совет до сите, обидете се во другите луѓе прво да ги забележувате убавите нешта, тоа ќе ве облагороди и животот ќе ви биде многу поубав. Бидејќи, реално, секој ваш коментар повеќе зборува за вас одошто за личноста што ја коментирате. Мене не можете ниту да ме навредите, ниту да ме повредите, не станува збор за мене, ви давам пријателски совет како да ја разбудите убавината во себе", порачала Гоца.

Поврзани

Најнови вести

Коментари