Фотошоп или навистина е ослабена

Ким Кардашијан - преполовена и ултра згодна

Фотографиите што денес го преплавија интернет, а на кои ја гледаме американската старлета и ТВ-ѕвезда Ким Кардашијан, станаа вистински хит.

Фотографиите што денес го преплавија интернет, а на кои ја гледаме американската старлета и ТВ-ѕвезда Ким Кардашијан, станаа вистински хит. Оние што ги виделе се прашуваат дали се вистинити или фотошопирани. Зошто, проценете сами:

Изгледа дека Ким Кардашијан конечно ја дотера линијата, па сега гордо го покажува своето ново тело.

Поврзани

Најнови вести

Коментари