“И јас сакам пилешко.“

Многу личности од естрада дале свое мислење за Цеца и Богдан, од кои некои ги осудиле а некои ги подржале.

За нивната врска, за која не престанува да се зборува и пишува, искоментирала и Кија Коцкар, која самата истакнала дека сака помлади мажи.

– На дечкото на Цеца ништо не му фали. Нема врска што е помлад од неа, па и јас сакам пилешко. А кога ќе бидам во годините на Цаца, ќе барам само помлади мажи од мене. Знаете како велет “Младото е секогаш послатко – вели Кија и додава дека Ражнатовиќ не треба да се осврнува на негативните коментари поради разлика во годините во однос на својот партнер.

– Згоден пар се и најважно е тие да се среќни. Што другите зборуваат тоа не треба да ги засегнува. Се надевам дека не реагираат на такви глупости.

Инаку дечкото на Цеца, Кија не го познава лично, но вреува дека е добар маж, бидејќи имаат заеднички пријатели.