Фолкерот Драган Којиќ Кеба (60) решил да почне нов бизнис и да се бави со алтернативна медицина, односно производство на препарати на растителна база.

– Ова ми е дамнешна желба. Мене Бог ми дал можност со песна да ја лекувам душата, а исто така, сум сигурен дека тајните кои постојат во природата и тоа како знам да ги препознаам и искомбинирам како алтернативен и сто насто природен лек за душата и телото, рекол Кеба и додал: – Моите раце имаат биоенергија, лечам болка, поправам расположение… Добар алтернативен доктор сум, со допир умеам да ја сменам свеста.