Невеста како од бајките

Каролина кажа "да"!

Каролина Гочева пред половина час стана госпоѓа Корубин. Пејачката се заколна на вечна љубов, а моментално во тек е приемот на гости.

Каролина Гочева пред половина час стана госпоѓа Корубин. Пејачката се заколна на вечна љубов, а моментално во тек е приемот на гости.

Инаку, Каролина носи вечнаница од Италија, а првите фотки од свадбата ги објави токму таа на својот Инстаграм профил. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари