Српската пејачка Јелена Карлеуша денеска се појави на рочиште во Палатата на правдата во Белград.

Таа носеше морнарски фустан, а во ваква лежерна комбинација имаме можност да ја видиме само кога вакви настани се во прашање, инаку пејачката секогаш не изненадува со својот екстравагантен моден вкус.

Почитувајќи ги епидемиолошките мерки во судницата носеше заштитна маска. Таа немаше шминка, како и обично кога доаѓа на суд па лицето го покри со очила за сонце.

Нејзините нокти исто така се најдоа во центарот на вниманието на јавноста, кои, како и обично, беа екстремно долги, но овој пат заради друга причина, имено Јелена им го покажа средниот прст на фоторепортерите изнервирана затоа што дошле да ја сликаат пред судот. Таа брзо влезе во автомобилот и си замина.