Вербална пресметка меѓу Јелена Карлеуша и Зорица Брунцлинк

Карлеуша до Зорица: Ако сте гадливи, да не видите никогаш повеќе....(урнебесен одговор)

Јелена Карлеуша со пениси на градите оценува кандидати. Згрозена сум... Што е многу, многу е 

Можеби сте некој кој мрази пениси зар не! Можеби јас мислев дека вашата коса и појава е своеврсен пенис, но јас отсекогаш ја почитувалв вашата посебност и храброст... Од секогаш ми сметаа оние кои ве нарекуваа "Од секој маж дете", срамда им е... - напишала Карлеуша.

Имено Зорица Берунцлинк се згрозила од тоа што Карлеуша во една епизода во "Ѕвездите на Гранд" носела прслуче со пениси. Брунцлинг своето незадовоство го искажала на Истаграм.

- Недела наутро 10.30, гледам убава семејна емисија "Работна акција" со својата внука. Емисијата е прекината поради реклами за "Ѕвездите на Гранд" и не ми се верува што гледам – Јелена Карлеуша со пениси на градите оценувајќи кандидати. Згрозена сум... Што е многу, многу е и од Телевизијата и од Јеленана - пишала Зорица.

На Јелена Карлеуша не и требаше долго да чека да одговри

- Зорице одите во Венеција како што напишавте, и уживајте во пенис кога толку го сакате и тргајте се од чорава работа. Можете да ми бидете мајка, јас немам ништо против вас, напротив драга стеми. Кристалните пениси се само шега, на никого зло не му е нанесено. Голем поздрав за вас и се најдобро – напишала Јелена.

Поврзани

Најнови вести

Коментари