Јелена Карлеуша и на денешното снимање на Ѕвездите на Гранд кон себе ги собрала сите погледи, и не само затоа што дошла како жешка каубојка, туку затоа што стигнала во автомобилот на својот сопруг, фудбалерот Душко Тошиќ.

Станува збор за најнов модел на автомобил од марката мерцедес, и тоа С класа, чија цена е 110 000 евра.

Очигледно во домот на фудбалерот не важи она „правило“ дека мажите не им ги даваат автомобилите на своите сопруги да си се повозат.

Инаку, пејачката на денешното снимање дошла со каубојски шешир, црно мини фустанче од вештачка кожа, мрежасти чорапи и сандали во истиот стил.

Погледнете: