Продолжува серијата провокативни фотографии на Јелена Карлеуша, објавени на нејзиниот инстаграм-профил.

Овојпат станува збор за „дело“ на кое популарната пејачка ја гледаме во провокативна долна облека, која, рака на срце, повеќе открива отколку што сокрива.