Карлеуша очајна: Удрија по моите деца и болна мајка! Сакаат да ми го уништат бракот и семејствотото

Приказните кои кренаа голема прашина околу наводнииот крах на бракот на Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ, не беа удар само на Јелена туку и ва нејзиниот сопруг, ќерките и нејзината болна мајка Дивна.

Јелена тврди дека приказната во која разменувала пораки со фудбалерот Огнен Врањеш се тотални глупости, и многу ја боли што нејзиното семејство поминувало низ тешки моменти, особено што има две малолетни ќерки Атина и Ника,како и мајкаи која е болна од рак на плуќа.

- Многу ме погоди чевечката омраза и потреба да ми го уништи бракот и семејството. Удрија по моите деца! Мајками сето ова тешко го поднесе- рекла Јелена дека нејзиниот брак со Душко ништо неможе да го уништи, бидејќи е посилен од се.

- Мојот брак е посилен од нападите на таблоидите. Љубов, доверба, тоа е посилно од секоја омраза. Душко навикнал на вакви работи и несака да дава изјави. Генерално тој е човек кој нема лош збор и лоша мисла за никого. Сега видов кои ми се пријатели, а кои непријатели. Секако дека од естрадата не очекував подршка, и додава:

- Повеќе нема да е занимавам со оваа тема, туку само со мојата работа. Ги повикувам сите на МАС доделување награди, каде што ќе ја изведам песнаја "Lajk". Хејтерите ќе има што да лајкуваат и дискутираат – порачала

Поврзани

Најнови вести

Коментари