Карлеуша на погребот на свекорот ги расплака сите

Јелена Карлеуша беше на погребот на својот свекор, каде постојано го држеше својот сопруг за рака, а тој едвај смогна сили во тешките мигови.

Карлеуша криеше колку и е тешко, па на сите членови од семејството на Душко им подели рози, за да ги стават на ковчегот на покојниот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари