Колку костими за капење има Јелена Карлеуша само таа си знае.  Јавноста знае дека сите и се мошне, мошне провокативни. А доказ за тоа е и последниот во кој изгледа како морска сирена.

„Вистинска сирена“, „Колку си хот“, „Ау, какво тело, феноменално изгледаш“, „Убави школки“, „Оваа жена гори“… ова се само дел.

Впрочем, еве како изгледа. И нели, понудата е наша, а коментарите ваши…