Пејачката Јелена Карлеуша често на својот Инстаграм дели фотографии со тетоважа кои се инспирирани со нејзиниот лик и дело.

Иако многу вжештени фанови ликот на пејачката или стихови од песните “ги врежале“ на својата кожа, Карлеуша досега немала ниедна тетоважа.

Тоа е причината зошто нејзината нова фотографија на социјалните мрежи предизвикала шок.

Имено, Јелена објавила фотографија на која нејзиното лице е во прв план, а со прстите ја повлекла долната уста. Од внатрешната страна се наоѓа тетоважа. Јелена одбрала еден англиски збор “wild”, што значи диво.