Фудбалерот Душко Тошиќ, потпишал милионски договор со Кина

Карлеуша донела важна одлука во врска со тоа!

Сопругот на Карлеуша потпишал договр за кинески фудбалски клуб за годишна плата од 5,8 милиони евра...

Јелена Карлеуша, чиј сопруг е фудбалер на Бешикташ - Душко Тошиќ, наскоро се сели за Кина, и вели дека нема намера да се пресели во оваа азиска земја, но тврди дека големата одалеченост нема да го расипе нивниот однос.

Познатиот спортист потпишал договр за кинески фудбалски клуб "Gvangdžuom R&F", за годишна плата од 5,8 милиони евра. Иако многумина претпоставуваат дека Јелена со ќерките Атина и Нина ќе бидат таму, како би биле блиску до Душко, таа тврди дека нема намера да ја запостави кариерата.

Од друга страна, Карлеуша нагласува дека нејзиниот брак нема да има криза, бидејќи нејзината и на Душко љубов не познаваат граница.

- Каде и да игра Душко, тоа не не ги ремети моите работни активности бидејќи постојано сум и во Белград и таму каде што се наоѓа клубот. Од Германија, Франција, Шпанија или Турција, па до Кина или Америка, јас сум некој кој е постојано во авион – рекла Карлеуша.

Пеачката своевремено изјавила како таа и ќерките навикнале на живот со куфери, и дека на ни воопшто не им е тешко.
Pevačica je svojevremeno izjavila kako su i ona i devojčice navikle na život sa koferima, i da njima to uopšte ne pada teško.

Поврзани

Најнови вести

Коментари