Карлеуша добила скандалозна порака од малолетник, па се обратила до родителите! Твитер се вжешти поради коментарот

Јелена Карлеуша често добива пораки со непристојни содржини, но последната е дефинитивно ги шокирала сите. Имено таа добила порака на Твитер од малолетно дете, со што јавно се обратила до родителите и ги предупредила.

"Ммммммм, колку имаш убава зад**ца, ра би ја ..." напишало детето, а потоа Јелена јаобјавила својата порака на Твитер.

 

"Прво прашање е: Што деца од 11, 12 години ги мотивира вакво нешто да пишуваат? Второ прашање е дали родителите знаат накој начин нивните деца користат социјални мрежи? Трето – вакви пораки од страна на малолетници добивам илјадници дневно. Што е со семејството и воспитувањето?", напишала Јелена Карлеуша.

Поврзани

Најнови вести

Коментари