Аца Лукас добил подарок Audi Q8 S лине од 5.000 кубика чија вредност е преку 110.000 евра.

Подарокот стигнал од негов долгогодишен пријател Бојовиќ Ненад од Нови САд и голем донатор на Српската православна црква инаку сопственик на фирма од Штудгард кој се занимава со продажба на луксузни возила.

Јасно е колку Лукас е ценети почитуван меѓу своите пријатели.