“Жешката“ Јелена Карлеуша, игра како да и гори вагината! (Видео)

Жешка и провокативна не само во играње туку и во пишување...  

Јелена Карлеуша е позната по својот жежок, провокативен настап. Често и во многу оскудна гардероба и секси игра со што ја доведува до дилириум публиката.

И овој пат тоа не и недостасуваше, со што се пофали за настапот во Марибор, а како си поминала на сцена зборува и нејзиниот текст во описот на видеото

 

       

"Бидете добри и играјте како да ви гори вагината", напишала Ј.К.

Поврзани

Најнови вести

Коментари