Неизработена фотографија на Јелана Карлеуша ги изненадила многумина.

Јелена Карлеуша на снимање на емисијата “Ѕвездите на Гранд“ дошла во интересна комбинација која го открива нејзиниот стомак.

Додека на Инстаграм изгледа совршено, на папарацо фотките – не баш.
Многумина ги изненади нејзиниот стомак кој делува како да има доста стрии кои на Инстаграм не се забележуваат, но сепак е нормано за жена која родила две деца.

Вистина е дека пејачката доста ослебела во однос на период од две години, но токму тие осцилации во нејзината килажа се одразиле негативно на кожата во пределот на стомакот.