Излегоа докази: Овој голем хит е плагијат!

Ед Ширан доби тужба за плагијаторство за еден од неговите најголеми хитови „Thinking Out Loud",и ако се докаже дека е точно,поп ѕвездата ќе мора да плати сто милиони долари.Тужбата е од семејството на покојниот Марвин Геј.Тие тврдат дека Ширан ги украл музиката,ритмот,хармонијата,тапаните,темпото и придружните вокали од песната „Let's Get It On" од 1973 година.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари