Кога во 2018 се венчаа Хејли Болдвин и Џастин Бибер – сите зборуваа за нив и нивната огромна љубов. Но, по се изгледа ништо од љубовта. Неколкуте видеа кои кружат по социјалните мрежи се доказ за ова, а сите ја покажуваат онаа помалку нежната страна на Џастин и неговиот однос кон сопругата, и тоа во јавност.

Најновата компилација од неколку вакви „изливи на нежност“ покажува дека Џастин не се грижи за неа, па дури и ја тепа во јавност.

Во видеото се гледа како Џастин излегувајќи од автомобил со вратата ја треска Хејли. Потоа во следниот кадар тој бега на скејтборд, а неа ја остава сама. И можеби во најскандалозниот дел се гледа како ја удира по глава, по што и паѓаат очилата.

И за крај, се сеќавате ли на неговата изјава: „Да не си толку згодна, одамна ќе те оставев?“

Изгледа сепак Хејли и не е толкава среќничка!