Повеќе откриена, отколку што се покриена.

Во тек е снимање на уште една епизода од музичкото натрпреварување “Ѕвездите на Гранд“, а Јелена Карлеуша, очекувано, изненадила со комбинирана облека пред присутните медиуми.

Пејачката и членка на жирито се појавила во син фустан кој и го покривал десниот дел од нејзиното тело, додека левиот заводливо штрчел голо.

Поради студеното време и дожд, Јелена Карлеуша неможела да испозира пред присутните фоторепортери, туку истрчала од автомобилот право во студио.

Креацијата која Јелена ја носела длабоко се врежала во интимниот дел, и нема сомнение дека машкиот дел од публиката ќе ужива во овие кадри.

Интересно е дека високите потпетици не и сметале на пејачката на брзина да истрча во студиото.