Композитор Александар Милиќ Мили на Инстаграм поделил слика стара повеќ е од две децении и малкумина би рекле дека е тој.

Мили тогаш имал нешто подолга коса и скоро е непрепознатлив.

Пејач и композитор тогаш ги посетил познатите Викторијанските водопади, па скокнал од 120 мерти висина.

Мили тогаш имал долга коса и бил доста помлад, а како што самиот на шега рекол, сликата е грозна од две причини – прва е неговата фризура, а втората висината од која скокнал.