Пејачката Марија Шерифовиќ е мошне активна на социјалните мрежи, претежно на Инстаграм, но никогаш не користи филтери при фотографирањето, како што прават многу јавни личности.

Сепак, не можела да му оддолее на новиот филтер на Инстаграм, кој е вистински хит и покажува како би изгледале ако ставите филери во усните и лицето.

Еве како би изгледала Марија: