Дара Бубамара нема мир. Пејачката која често била во центар на скандали поради провокативни слики и снимки, повторно испраќа свои провокативни фотографии на мажите.

Таа не се осврнува и на тоа што извесно време е во врска со 24 години помлад дечко Тони.

Овој пат Бубамара се сликала во огледало како ги допира гениталиите и тоа го испратила во јавност на непознат маж. Во прилог на тоа сведочи фотографија која дошла и во редакцијата на Курир.ср.

Тој дечко се пофалил дека се допишувал со Дара и покажал слика која му ја испратила. Додуша, била облечена, но од половина надолу имала само гакички. Изгледа дека и помладиот дечко неможе Дара да ја смири и да ја задржи покрај себе.

Меѓутоа, кога ќе се започне тема во медиумите за нејзината експлицитна содржина, Дара водата ја врти на своја воденица.

– Никогаш не сум сакала моите експлицитни снимки да привлекуваат внимание. Едноставно се случи. Бившиот маж ме критикува поради тоа бидејќи знае дека јас сум чуствителна и дека не сум таква. Секако дека ми е жал. Сакам да се смирам и да имам човек покрај себе, да се омажам втор пат. Како времето поминува се повеќе го сакам тоа. Сега кога ослабев, повеќе ќе се соблекувам, па нека гледаат. Имам план да се средам, ќе уживам во моите трбушници – раскажала Дара за медиумите.