Познатата манекенка Хајди Клум објави фотографија со својата ќерка, 16-годишна ќерка Лени Клум.

Фотографијата на Инстаграм предизвика бројни реакции откако беше споделена од тинејџерката, а потоа и нејзината 47-годишна мајка.

Коментарите беа разнолики. Едни ја реобјавуваа фотографијата со позитивни коментари, а други со осуда зошто мајка и ќерка се бакнуваат во уста.