Извори блиски на парот откриваат

Гвинет Полтроу по втор пат ќе застане на лудиот камен

По пишувањата на странските портали се шушка дека тие двајца наскоро планираат да застанат на "лудиот камен".

 Бред својата долггодишна девојка планира во скоро време да ја запроси. „Тие разговарале на темата брак и знаат дека тоа ќе го направат", вели извор близок на парот.

Продуцентот добил благослов и од нејзините деца.

„Децата го обожаваат и знаат дека тој ќе ја усреќи нивната мајка", додава изворот.

Дури и нејзиниот поранешен сопруг Крис Мартин е воодушевен од новиот маж во животот на својата некогашна сопруга.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари