Горе закопчана до гуша, а долу перверзија: Карлеуша во тотално провидна сукња каде што се гледа модрица на... (фото)

Сукњата на Јелена не остави ништо од фантазирања

Јелена Карлуша пред неколку дена се вратила со семејството од Кина, и веднаш ја пречекаа куп обврски – од роденден на ќерките Атина и Ника кои го прославија во саботата 8 септември до снимање за новата сезона на Ѕвездите на Гранд кои стартуваа на 10 септември.

Карлеуша на снимање на првата емисија пристигнала видно расположена и додека со колата се приближувала до студиото сите мислеле дека од глава до пети е закопчана.

Меѓутоа, само делот од половината до горе бил затворен, додека она што го одбрала како дел од стајлингот, од половината до долу сите погледи се залепиле баш за тој дел од телото.

Но детал кој привлекол можеби најголемо внимание е модрицата која се наоѓала на незгодно место под провидната сукња јасно е забележлива.

А ние, не погодувавме како истата ја "заработила"...

Поврзани

Најнови вести

Коментари