Го паметите како Зумбул-ага - денес е непрепознатлив

Зумбул Ага од Султан Сулејман сите го паметиме по неговата улога, а денес актерот Селим Бајрактар изгледа непрепознатливо.

Поврзани

Најнови вести

Коментари