„Жешката“ актерка се потсетила на совјот живот во Мајами во 90-тите години на минатиот век и поставила своја фотка од тоа време на Инстаграм.

Мајами од деведесетите, напишала Софија под фотката на која таа е во златно бикини.

Фотката многу брзо добила илјадници лајкови и позитивни коментари.