Сопругата на Мауро Икарди повторно на Инстаграм објави фотографии кои се коментирани, Ванда се сликаше а во позадина огледалото откри секси детал.

Како и обично, Ванда знае да предизвика внимание со фотографии кои откриваат детали од нејзиното тело, така беше и сега.