Најпознатата српска старлета зимува на Златибор. Станија реши да почувствува малку вистинска зима, па замина на планина, за да дише чист воздух со полни гради.

А кислородот многу подобро низ крвта циркулира, ако телото се луфтира, па затоа старлетата реши да спои убаво и корисно. Да го искористи убавиот ден и да се ослободи од сиот насобран стрес, соблекувајќи се да се посонча на снегот – топлес.

И додека Станија на сончевото време и на чистиот планински воздух акумулира „витамин Д“ додека длабоко дише, еден од многуте нејзини следбеници реши нешто да и напише… Саркастична порака која старлетата ја сфати како предизвик:

„Можеше да ги собчлечеш гаќичките, па да седнеш…“ – и напишал нејзиниот следбеник покрај објавената топлес фотографија, а неговиот предизвик старлетата го прифати без поговор, па од топлес на снегот, остана гола, само по хулахопки седната крај отворениот прозорец во апартманот на Златибор.

Брадавиците на голите гради покриени со долгите распуштенаи коси, а еротско-уметничката поза Станија ја комплетирала со една црвена роза во раката.