Таа и нејзиниот сопруг уживаат на фестивалот во Кан, а сите погледи се вперени во атрактивната актерка.

Фановите се посебно воодушевени од бујното деколте на 56 годишната актерка.

Хајек тврди дека на неа се е природно, вклучувајќи ги и градите и вели дека тие и понатаму и растат.