Пејачот Жељко Јоксимовиќ беше во брак со извесна Весна, која е од Ваљево, пред Јована. Со неа ја има ќерката Мина, која неверојатно потсетува на нејзината мајка.

Весна не го сака вниманието на медиумите, па затоа ретко се фотографира, а на фотографии на социјалните мрежи може да се види дека Мина ја наследила нејзината убавина.

Години подоцна, Жељко се ожени со Јована Јоксимовиќ, со која има три деца: Коста, Ана и Срна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)