Познатата актерка и супер модел на фотографиите позира со мајка си, а многу следбеници се изненадени од косата на познатата манекенка, па коментираа дека таа немала секогаш фризура која и прилега.

Доби бројни коментари, некои се пошегуваа дека изгледа како да има гнездо на главата, а некои тврдеа дека е слатка.

Инаку овие фризури биле популарни во 80-тите.

Извор: Азра.ба