Популарната Карли сега на фановите им се пофали со нови бикини во вистински летни бои.

Карлеуша веќе извесен период престојува во Црна Гора каде има неколку закажани настапи, а додека ги поминува вечерите во познатите клубови на крајбрежјето, денот го користи за да се опушти и да ужива во привлечноста на морето.