Убавата актерка  деновиве е на одмор со семејството во мексиканско летувалиште, а фоторепортерите не ја пропуштија приликата да ја фотографираат на терасата од хотелот каде што престојуваше во црно бикини кое и изгледа феноменално.

За неа велат дека е една од најубавите на светот и нејзината природност и ненаметливост секогаш се истакнуваат.