Познатиот пар се одмара во луксузен комплекс на Лопуд.

Со Викторија и Дејвид пристигнаа и нивните деца- синот Ромео и ќерката Харпер, која го прослави својот 11-ти роденден во Хрватска.

Екипата од Пикссел го фотографирала семејството додека се релаксирале пловејќи по Јадранот.