Фолкерката Зорица Брунцлиќ објавила фотографија од поранешната порно актерка Миа Калифа со текст заради кој многумина почнале да се шегуваат со неа. Имено, Зорица ја објавила Миа мислејќи дека таа е физичарка од Крагуевац и со ромско потекло.