Во 21 часот почнува финалната вечер на овогодинешната Евровизија. Кој ќе биде вечерашниот победник во Ротердам?

Вечерва меѓу кандидатите се Ураганките од Србија, кои ќе пеат осми по ред и песна со потписот на Дарко Димтров, а за жал нашиот претставник не успеа да се пласира во финале.