Филип не штеди: Кога ќе чуете колку чини подарокот за Пријовиќ, ќе ви се заврти во глава!

Пробав две венчаници само да видам као ќе ми стои, вистинската се уште ја немам одбрано


Филип не штеди: Кога ќе чуете колку чини подарокот за Пријовиќ, ќе ви се заврти во глава!

Живоиновиќ уште пред да замине за Америка, каде што и ја побарал, одбрал автомобил за својата идна жена Александра Пријовиќ добила од иднот сопруг Филип Живојиновиќ автомобил вреде 35.000 евра. Станува збор за "мерцедес", кој сега и припаѓа на Пријовиќ.


Години наназад Пријовиќ сака да научи да вози и купи автомобил, но неможела тоа да го стори поради преголеми обврски. Кон крајот на минатата година тргнала на часови, а тестовите за возење ги положила од прва. Живојиновиќ пред заминување во Америка, каде што и ја побарал за жена, одбрал автомобил за својата идна жена. Имено со тој автомобил дошла на снимање во "Гранд".

Александра и Филип свадбата ја закажале за 21 јуни.

- Закажавме место и датум за венчање во црква. Пробав две венчаници само да видам као ќе ми стои, вистинската се уште ја немам одбрано. Барам венчаница и во тоа ми помага мојата мајка, мајката на Филип Зорица, секакао ќе се консултирам со Брена и кумот – рекла Пријовиќ

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари