Втора среќа

Ева Херцигова ќе се мажи!

Славната манекенка Ева Херцигова одлучи да се сврши со бизнисменот Грегори Марсијаж, со кого има три деца.

Славната манекенка Ева Херцигова одлучи да се сврши со бизнисменот Грегори Марсијаж, со кого има три деца.

Ева се заколна дека никогаш повеќе нема да се венча, откако во 1998 година се разведе од тапанарот на групата Бон Џови, Тик Торес, по две години брак.

Славната 44-годишна Чехиња и нејзиниот четири години помлад вереник од Италија имаат тројца синови - деветгодишниот Џорџ, шестгодишниот Филип и тригодишниот Едвард.

Поврзани

Најнови вести

Коментари