Добро упатен извор за „Информер“ вели дека Емина не сака да ја напушти куќата. каде живееле заедно со синовите Јаман и Јавуз, додека пак Мустафа сака да ја продаде и да купат станови, со тоа што поголем дел од парите од продажбата би му пропаднале нему. Куќата има два базена, терен за голф, шест спални, теретана и прекрасен поглед на градот.

„Покрај луксузната вила, пејачите се караат и за музичкото студио кое заедно го купиле за четири милиони евра. Емина најголемиот дел од времето го поминувала таму, а таму се напишани сите нејзини песни во последните години. Затоа смета дека студиото треба да ѝ припадне по разводот. Сè што заработила во бракот од песни, реклами и од својата козметичка линија го ставала на заедничка банкарска сметка. Во меѓувреме, Мустафа од својата заработка издвојувал и префрлал на тајни сметки. Никој освен него не знае колку пари сокрил од Емина“ – објаснува соговорникот за споменатиот весник.

Извор: objektiv.rs