Премиера (видео)

Елена Велевска го "отпушти" од животот!

Отпуштен си ми од животот,  отпуштен си ми од срцето... вака пее Елена Велевска во новата песна, снимена на бугарски јазик за тамошната Пајнер продукција. 

Сексапил, голотија... и тоа... А додуша и што повеќе треба за бугарски спот. 

Таман си е се. 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари