Русинката Елена во моментов е еден од најбараните топ модели.   Елена најчесто работи како модел и рекламира брендови, а неодамна се пофали со својот последен едиторијал.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenajole)

Во моментов, како и многу модели, таа живее во Малибу, Калифорнија.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenajole)

Како и многу модели, таа објавува атрактивни фотографии од различни локации на својот Инстаграм, а нејзините следбеници ја опсипуваат со комплименти.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenajole)

Многу нејзини следбеници и се обраќаат на руски, додека во многу коментари на англиски може да се најдат забелешки дека е „типична Русинка“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenajole)