ЕКСКЛУЗИВНО: Еве како Тифа го удира Ален во глава, а овој го шутира - за Нова година!

Циркуз за сите пари. Ова се фотографии од новогодишниот инцидент во кој на концеротот во Будва се тепаа Ален Исламовиќ и Младен Војичиќ Тифа.

Причина за тепачката - кој повеќе се остане на сцена.

Крш...

Ален Исламовиќ и Младен Воjичиќ Тифа физички се пресметаа за време на новогодишниот настап во Будва, а потоа сите го негираа инцидентот.

Но, видеото од тепачката кое го имаат српските медиуми покажува дека сепак инцидентот се случил, така што, прво се вреѓаале, па Тифа го удри Ален во главата, а потоа продолжија со тепачката. 

Имено, прв одел Ален, кој не сакал да се спушти кога Тифа морал да се искачи. Тифа го ппцуел Ален, потоа го удри со чело во глава и клоци кога се симнувал по скалите, а потоа почнале да се кршат од ќотек.

Списанието "Скандал" дојде во посед на видео кое јасно покажува дека Тифа и Ален прво се пцујат едни со други, дека Младен Војичиќ го удира Ален Исламовиќ со главата, кој вратил со нога.

Поврзани

Најнови вести

Коментари