Цеца денес ја прими и втората доза од вакцината против корона вирус. На белградскиот Саем пејачката дошла стокмена од глава до пети во бело, со нова фризура и црна маска на лицето.

Токму маската и ја забележале сите затоа што на неа имало испишано стих од една песна. Не нејзина, туку на ќерка и. Имено, на маската е запишан стихот „Мала је ко камен“, дел од песната на Анастастија.

Цеца за време на примањето на првата доза пред медиумите во соседството рекла дека се чувствува добро иако се плаши од игли.