Ѕвездите на Гранд нема да биде исто: Во новата сезона се се менува, пристигна и новиот член на жирито (фото)

Денеска започна снимање на "Звездите на Гранд" а жирито нема повеќе да седат одделени.

Новата сезона на многумина омилено музичко натпреварување носи нови возбудувања, но и промени. Како што се гледа жирито нема повеќе да седат на истите места, а стана и побогато за еден член.

Сега на сите им е позната новата екипа, а тоа се Јелена Карлеуша, Вики Маљковиќ, Ана Бекута, Драган Стојкович Босанец, Марија Шерифовиќ и новото колаче – Ѓорѓе Давид.

Сите тие видно се возбудени и очекуваат дека промените ќе донесат квалитетна програма.

Поврзани

Најнови вести

Коментари